TCNANO NORGE AS FORHANDLERE INFO PRODUKTER BÅTPLEIE BOAT CARE (English) TEAKDEKK BILPLEIE POLERINGSTILBEHØR REWITEC VASK/RENS GRAFFITI BYGG AEROGEL TESTER NYE PRODUKTER TEKNISK INFO NANOTEKNOLOGI

Beskytter dine verdier!

Kontaktskjema

BRUKSOMRÅDER

Pyrogel XT-E

Aerogel Spaceloft 10 er tilgjengelig i følgende lengder:

Hel rull, ca 45 lm        ca 65 kvm*


Kutt, 3,5 lm                       4,97 kvm


             


                 

Bredden på rullen er 1,45 m

*Antall kvm. på hel rull kan variere.

Selges både til proff- og privatmarkedet

Spaceloft 10
har en lambda-verdi, λD= 0,015 W/mK.

Spaceloft 10 er klassifisert i Euroklasse C-s1, d0. Fargen er grå, og produktet
er noe støvbundet.


Spaceloft A2

har en lambda-verdi, λD= 0,018 W/mK.

Spaceloft A2 er klassifisert i Euroklasse A2-s1, d0.

Fargen er hvit, og produktet er støv-bundet for økt komfort ved montering.


Pyrogel XT-E

Pyrogel®XT benyttes for høy-tempera-tur applikasjoner og har ekstremt god isoleringsevne ved høye temperaturer. Maks. brukstemp. +650°C. Pyrogel XT
er enkel å håndtere og installere i raffi-nering, petrokjemi og andre fasiliteter
og innehar høy termisk effektivitet og unike vannavstøtende egenskaper som bekjemper korrosjon under isolasjon (CUI), et vanlig problem i industrielle anlegg. Pyrogel XT-E leveres på rull.

Fleksibel isolasjon for høye temperaturer. Pdf

AEROGEL TIL BÅT

Aerogel - fremtidens isolasjonsmateriale

Aerogel er et avansert materiale som vil revolusjonere måten å tenke isolering på. Det vil være anvendelig på de fleste områder.


Aerogel som isolasjon i båter

En fleksibel Aerogel isolasjonsmatte med unike isolasjonsevner. Kun 10 mm tykk. De små mellomrom mellom nanostrukturer av silisiumdioksid gir en utmerket varmeisolering og samtidig fører det til svært lav tetthet av materialet. Den porøse struk-turen fører også til en overlegen lydabsorpsjon. Aerogelmatten er dampgjennomtrengelig, ubrennbar og aldringsbestandig.

På grunn av de superhydrofobiske (ekstremt vannavstøtende) egenskapene vil Aerogel-matten heller ikke absorbere fuktighet.


På grunn av den høye isolasjonskapasiteten, selv ved små tykkelser av denne aerogel-matten, kan den anvendes i områder hvor tykkere isolasjonsmateriale ikke er mulig eller forårsaker mer omfattende arbeid. Det er mulig å bruke den fleksible aerogelmatten til isolasjon av buede vegger, dører eller for ytterligere isolering av tak, gulv eller vegger, uten å minske volumet av rommet for mye. Også varmetapet ved kuldebroer kan reduseres effektivt.     

   

Matten er et materiale med høy ytelse på aerogelbasis. For å sikre fleksibilitet er aerogel-matten kombinert med forsterkede fibre som tåler høy temperatur. Med en varmeledningsevne på 0,015 W/mK, har dette materialet isolasjonsegenskaper som
er flere ganger bedre enn konvensjonelle, isolerende materialer.

Skrog

Løsemiddelfritt lim

Aerogel

Støvtett
materiale