TCNANO NORGE AS FORHANDLERE INFO/OM OSS PRODUKTER NYE PRODUKTER BÅTPLEIE BOAT CARE TEAKDEKK BILPLEIE DIAMOND COAT REWITEC POLERINGSTILBEHØR VASK/RENS GRAFFITI BYGG ALUPROTECT AEROGEL TESTER TEKNISK INFO NANOTEKNOLOGI
Kontaktskjema

GELCOAT NANOPOLISH

Gelcoat Nanopolish er tilpasset for bruk både med polermaskin, eller for håndpolering. Begge deler fungerer meget godt. Produktet erstatter fullstendig den behandling man vanligvis har gjort med rens, voks og polish.

Du trenger kun dette ene produktet.
Gelcoat Nanopolish er basert på ekte kjemisk nanoteknologi. Produktet har ett mål for øye, å gjøre båtpleie både lettere, raskere og ikke minst, få en langvarig beskyttelse av båten mot saltvann, grønnalger, dieselsøl, osv. De fine kaolit slipemidlene i produktet fjerner forvitringen og etterlater en blank og fin overflate, samtidig som det bringer misfarget gelcoat/lakk tilbake til opprinnelig farge. Gelcoat Nanopolish kan også brukes på lakkerte flater.
250 ml. rekker til en båt på 24 - 28 fot.


De slipende materialene på nanoskalaen implementert i produktet er med på gi produktet en unik, slipende effekt. Det er langt flere slipende partikler som "jobber" på overflaten, dermed langt raskere polering. Det er omtrent ikke er løsemidler i produktet. Det betyr at det ikke er noen "drop back" løsemidler som i vokspolish, som stort sett er tilsatt for å sjule mindre ufullkommenheter. Disse kommer gjerne til syne når polishen er polert av. Gelcoat Nanopolish gir deg et optimalt resultatet. Produktet reduserer også varme fra polermaskin mot flaten. I tillegg får du en beskyttelse som ikke fjernes av vaskemidler eller avfetting.
                   Poler båten om høsten!

Man vet aldri hvordan våren blir. Med Gelcoat Nanopolish kan du gjøre jobben om høsten! Behandlingen vil

være fullstendig inntakt når våren kommer. Det eneste du kanskje må gjøre er å vaske den ren for sur

nedbør og støv. Det gjelder det samme for bruk av 3D produktene!KJENNETEGN

• Gir utmerket glans og holdbarhet til gelcoat, lakk og glatte metalloverflater. Renser og beskytter også billakk i minst 12 - 15 mnd.

• Kan ikke brukes på matte eller ruglete plastlister da produktet inneholder slipestoffer.

• Holdbar "lett å rengjøre" egenskaper.                       

• Meget drøy i bruk, 250 ml rekker til 24 - 28 fots båt.
• Stor besparelse av arbeidstid.

• Gir langvarig beskyttelse som blir bedre og bedre år for år.
• Vannbasert. Inneholder minimalt med løsemidler.


PÅFØRING/BRUKSANVISNING

• Må ikke tynnes.
• Overflaten som skal behandles må være ren og fri for fett/voks/olje/silikon/salt. Gjør en avfetting i forkant med egnet vaskemiddel.
Om det evt. er noe voksrester igjen på flaten etter at båten har vært i sjøen en stund, vil disse bli fjernet av rensestoffene i produktet.
• Produktet påføres flaten i et tynt og dekkende skikt på et passende felt med en svamp.
• Påfør litt av produktet i svamprondellen eller polersvampen. Ikke bruk for mye produkt.

• Bearbeid flaten for hånd eller med polermaskin. Bruk en polersvamp eller maskin med svamprondell(er).

• La produktet tørke på flaten 10 - 15 min. Før avpolering mens man  f.eks. påfører og bearbeider neste felt (gjøres greit  for hånd med en god
polerklut).


VIKTIG! Ikke bruk produkter som inneholder voks, silikon, etc. før eller etter behandling med Gelcoat Nanopolish. Det gjelder også båtvaskemidler tilsatt voks eller silikon.
Om det er mye voks på flaten før behandlingen kan det medføre skjolder, samt at effekten av produktet reduseres. Rester av gammel polish utgjør ikke noe problem, den blir fjernet av rense- og slipestoffene i produktet. En påføring av voks i ettertid vil redusere egenskapene til produktet en kort
periode, men vil forsvinne ganske raskt, siden den ikke fester særlig godt til den nanobehandlede flaten. Utfør heller en vedlikeholdsbehandling på utsatte steder med Gelcoat Nanopolish, eller vedlikehold med 3D NanoProtect.


Gelcoat Nanopolish som vaskemiddel?
Noen båteiere har funnet ut at Gelcoat Nanopolish er effektivt mot sorte renninger på skroget som ofte oppstår fra sur nedbør, sot og annen forurensing. En godt fuktet svamp påført litt av produktet egner seg godt som vaskemiddel underveis i sesongen.

Leveres i 250 ml og 500 ml. Selges gjennom MARITIM/NMS. Se Forhandlere for nettbutikker/fysiske butikker.


Produktblad Pdf (NO)

Technical Product Sheet Pdf (ENG)

Større emballasje kan leveres til proffmarkedet.

Gelcoat Nanopolish leveres i
250 og 500 ml.

Påfør først et tynt skikt med en påføring/polersvamp.

Gelcoat Nanopolish er levert og benyttes på
cruiseskip i Miami.

Gelcoat Nanopolish og miljøet?
Produktet inneholder ingen frie nanopartikler. Det er heller ikke fluorforbindelser som ofte kan finnes i voksbaserte polishprodukter.