TCNANO NORGE AS FORHANDLERE INFO PRODUKTER NYE PRODUKTER BÅTPLEIE BOAT CARE TEAKDEKK BILPLEIE DIAMOND COAT REWITEC POLERINGSTILBEHØR VASK/RENS GRAFFITI BYGG AEROGEL TESTER TEKNISK INFO NANOTEKNOLOGI
Kontaktskjema

GELCOAT NANOPOLISH

Gelcoat Nanopolish er tilpasset for bruk både med polermaskin, eller for håndpolering. Begge deler fungerer meget godt. Produktet erstatter fullstendig den behandling man vanligvis har gjort med rens, voks og polish. Det vil si at du kun trenger dette ene produktet. Gelcoat Nanopolish er basert på ekte kjemisk nanoteknologi. Produktet har ett mål for øye, å gjøre båtpleie både lettere, raskere og ikke minst, få en langvarig beskyttelse av båten mot saltvann, grønnalger, dieselsøl, osv. Gir meget god UV-beskyttelse. De fine kaolit slipemidlene i produktet frner døde partikler og lager en blank og fin overflate, samtidig som det bringer misfarget gelcoat/lakk tilbake til opprinnelig farge. Gelcoat Nanopolish kan også brukes på lakkerte flater. 250 ml. rekker til en båt på 24 - 28 fot.
                   Poler båten om høsten!

Man vet aldri hvordan våren blir. Med Gelcoat Nanopolish kan du gjøre jobben om høsten! Behandlingen

være fullstendig inntakt når våren kommer. Det eneste du kanskje må gjøre er å vaske den ren for sur

nedbør og støv. Det gjelder det samme for bruk av 3D produktene!
KJENNETEGN

• Gir utmerket glans og holdbarhet til gelcoat, lakk og glatte metalloverflater. Renser og beskytter også billakk i minst 12 - 15 mnd.

• Kan ikke brukes på matte eller ruglete plastlister da produktet inneholder slipestoffer.

• Holdbar "lett å rengjøre" egenskaper.                       

• Meget drøy i bruk, 250 ml rekker til 24 - 28 fots båt.
• Stor besparelse av arbeidstid.

• Gir langvarig beskyttelse som blir bedre og bedre år for år.


PÅFØRING/BRUKSANVISNING

• Må ikke tynnes.
• Overflaten som skal behandles må være ren og fri for fett/voks/olje/silikon/salt. Gjør en avfetting i forkant med egnet vaskemiddel.
Om det evt. er noe voksrester igjen på flaten etter at båten har vært i sjøen en stund, vil disse bli fjernet av rensestoffene i produktet.
• Produktet påføres flaten i et tynt og dekkende skikt på et passende felt med en svamp.
• Påfør litt av produktet i svamprondellen eller polersvampen. Ikke bruk for mye produkt.

• Bearbeid flaten for hånd eller med polermaskin. Bruk en polersvamp eller maskin med svamprondell(er).

• La produktet tørke på flaten 10 - 15 min. Før avpolering mens man  f.eks. påfører og bearbeider neste felt (gjøres greit  for hånd med en god
polerklut).


VIKTIG! Ikke bruk produkter som inneholder voks, silikon, etc. før eller etter behandling med Gelcoat Nanopolish. Det gjelder også noen typer båtvask.
Om det er mye voks på flaten før behandlingen kan det medføre skjolder, samt at effekten av produktet reduseres. En påføring av voks i ettertid vil
også redusere egenskapene til produktet. Utfør heller en vedlikeholdsbehandling på utsatte steder med Gelcoat Nanopolish, eller vedlikehold med den
nye 3D NanoProtect. Rester av gammel polish utgjør ikke noe problem, den blir fjernet av rense- og slipestoffene i produktet.Leveres i 250 ml og 500 ml. Selges gjennom MARITIM/NMS og ALFATRADING. Se Forhandlere for nettbutikker/fysiske butikker.

Større emballasje kan leveres til proffmarkedet. Se Teknisk info

Gelcoat Nanopolish leveres i
250 og 500 ml.

Påfør først et tynt skikt med en påføring/polersvamp.